Idiakez: «No firmo l'empat contra l'Hércules»

El tècnic del Lleida Esportiu insta als seus jugadors a saber conviure amb el marcador en contra

Àlvar Llobet
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:26h
Idiakez es vol treure l'espina del partit contra l'Atlètic Balears
Idiakez es vol treure l'espina del partit contra l'Atlètic Balears | Arxiu
El tècnic del Lleida Esportiu, Imanol Idiakez, espera treure's l'espina de la setmana passada al mític Rico Pérez, l'estadi d'un dels favorits de la categoria, l'Hércules. Després de caure amb estrèpit i contra tot pronòstic a casa contra el cuer la setmana passada, el vestidor lleidatà afronta aquest matx com una revàlida que el torni a presentar com un aspirant seriós a l'ascens. Alacant és una plaça dura, però Idiakez no firma l'empat.

El tècnic basc ha destacat avui en roda de premsa que mai no donarà un punt per bo abans de començar un partit, i ha ressaltat la necessitat que té el seu equip de "conviure" amb el marcador en contra conscient que en alguns partits el seu equip ha estat inoperant i dòcil quan ha tocat remuntar. En aquest sentit, Idiakez ha demanat als seus homes "concentració durant tot el partit" i ha instat a no deixar espais al rival en els darrers compassos dels encontres.

Sobre el partit davant de l'Atlètic Balear, l'entrenador ha admès haver passat unes primeres hores pot partit molt difícis, però ha assegurat que la plantilla té la tranquil·litat que el que ens va passar l’altre dia es pot evitar.

Fragoso i Pau Torres són baixa per sanció i Fornies serà dubte fins el diumenge. L'absència sota pals de Torres obre la porta a la titularitat a Jorge Mediavilla i Àlex Cobo, si bé el tècnic no ha revelat qui jugarà.