«Error? potser. Delicte mai»

L'alcalde d'Alpicat considera desproporcionat l'escorcoll i carrega els neulers contra el PSC

Redacció
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:03h
Cabré diu estar sorprés amb el registre
Cabré diu estar sorprés amb el registre | S.Miret
L'alcalde d'Alpicat, Pau Cabré, s'ha mostrat sorprès i ha qualificat de "desproporcionat" el registre que aquest dijous ha dut a terme la Guàrdia Civil a l'Ajuntament, en què els agents s'han endut per ordre judicial una trentena d'expedients d'entre els anys 2009 i 2014 relatius a contractes administratius. Cabré ha assegurat que "la contractació a l'Ajuntament sempre es fa motivada per no desatendre a la població i no hi veiem cap problema", tot i reconèixer que "quan fas tants temes administratius pot haver-hi un error, però mai cap delicte penal".

L'alcalde ha carregat els tinters contra el PSC per haver interposat la denúncia i ha defensat que "les eleccions s'han de guanyar a les urnes i no als jutjats". Pau Cabré ha apuntat que la decisió judicial es derivaria de la denúncia presentada al juliol d'aquest any per la portaveu del PSC al consistori, Anna Griñó, "per un tema de contractacions". Així, ha carregat contra aquest grup municipal perquè "atacar directament els càrrecs electes que ha escollit el poble és un atac a la democràcia, les eleccions s'han de guanyar a les urnes i no als jutjats", ha sentenciat Cabré.   

L'alcalde d'Alpicat s'ha mostrat tranquil i ha remarcat que "històricament la contractació a l'Ajuntament d'Alpicat sempre es fa motivada per una jubilació o pel que sigui per tal de no desatendre la població". En aquest sentit ha afirmat que "si hi ha una baixa per jubilació es contracta una persona al seu lloc i, a més, tenim una brigada petita", tot i reconèixer que no sap quin seria l'objecte concret de l'actuació judicial d'aquest dijous.