El 9-N incendia el PP lleidatà

La líder de les joventuts demana la dimissió de Rajoy mentre que la líder del partit la desautoritza i diu que no els representa

Àlvar Llobet
12 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:59h
La líder de les joventuts del PP demana un canvi de lideratge
La líder de les joventuts del PP demana un canvi de lideratge
La gestió del procés participatiu que ha fet l'executiu de Mariano Rajoy ha generat tensions i malestar en el si del PP lleidatà. La presidenta de les Noves Generacions, Irene Pardo, va mostrar-se ahir molt crítica amb l'estratègia del Govern espanyol demanant fins i tot la marxa de Rajoy per possibilitar un canvi en les maneres de fer perquè "a part de denunciar que no hi han banderes als ajuntaments no hem fet res més". Pardo assegura que els populars de la demarcació de Lleida s'han sentit "oblidats" després de rebre insults pel carrer durant tres anys.

Les paraules de la jove política no han agradat gens a la presidenta del partit a Lleida, que s'ha afanyat a desautoritzar Pardo assegurant que les seves opinions "no representen el partit a Lleida". En aquest sentit, la diputada apunta que ja ha demana a la líder de les joventuts lleidatanes que cuidi les formes i que no es deixi endur per "l'emoció de la gent jove", alhora que insisteix en el fet que el que diu Pardo no encaixa amb el que pensa el partit.

Pardo ha anunciat que no pensa dimitir del seu càrrec i insisteix en que el PP ha d'espolsar-se els complexos i sortir d'una vegada al carrer per guanyar-li la partida a l'independentisme, "que s'ha venut més bé que nosaltres".

Decepció entre la militància del PP

No obstant aquest fet, López sí reconeix al diari Segre que la militància del PP està disgustada en veure que el procés participatiu del 9-N es va fer al marge de la llei.