Comença la IV temporada de l'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida

Els músics han estat assajant durant dos dies a Solsona

Redacció
11 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:04h
Els músics han assajat a la Carral
Els músics han assajat a la Carral

Els joves van treballar les peces a la Carral


Aquest cap de setmana passat ha començat la nova temporada de l’Orquestra Infantil de les Terres de Lleida (OITELL), integrada per uns 130 alumnes de diferents escoles de música del territori, Bellpuig, Cervera, Mollerussa, Ponts, Oliana, Solsona i Tàrrega.

El projecte està integrat per dues formacions, l’orquestra simfònica, dirigida per Albert Gumí, i l’orquestra d’acordions, dirigida per Sònia Peiró. La proposta que presenta enguany l’OITELL de cara alumnes i pares està dedicada al món de la dansa a través dels temps i la música dels anys 60 fins avui en dia. El Miracle ha sigut el punt de trobada per aquesta colla de músics, que durant dos dies, 8 i 9 de novembre han estat assajant a l’alberg La Carral, al Solsonès.

Un dels objectius principals d’aquest projecte es fomentar noves eines de motivació per l’alumnat, conèixer i compartir experiències amb alumnes d’altres escoles i tocar amb una orquestra simfònica o d’acordions, formacions que normalment una escola no pot oferir. El proper encontre es celebrarà el 24 de gener a Cervera i l’últim i cloenda  el 7 i 8 de març a Tàrrega.

 

La proposta d'enguany està dedicada al món de la dansa