Segon atac de gossos salvatges a Seròs en menys d'una setmana

El pastor que feia guàrdia a la granja foragita els animals però moren dos ovelles | S'inicia la batuda per caçar els gossos

Redacció
11 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:29h
Dues ovelles van morir ahir per l'atac dels gossos
Dues ovelles van morir ahir per l'atac dels gossos | CatiLleida

Els gossos salvatges que van matar més de 200 ovelles d'una granja de Seròs el passat dimecres han tornat a atacar. La matinada del diumenge al dilluns, tres animals van acostar-se de nou fins a les instal·lacions, però en aquesta ocasió només van morir dues ovelles (una per asfixia i l'altra per mossegades) ja que el pastor, Ramon Agustí, estava fent guàrdia.

"No volia perdre tot el ramat i per això fa dies que dormo aquí" assenyala Agustí, que va poder foragitar els gossos salvatges després d'obrir les portes de la cleda per evitar que els animals morissin ofegats com ja va passar la darrera vegada. Per Agustí, aquest succés li ha suposat la ruïna de part del negoci, més si es té en compte que la majoria de les ovelles mortes la setmana passada estaven embarassades.

S'inicia la batuda per caçar els gossos

Agustí va disparar contra els gossos després d'alertar-se de la seva presència, si bé no va poder ferir-ne cap. Per la seva banda, la Federació de Caçadors de Lleida ha iniciat aquest dilluns la batuda per donar caça al grup de gossos salvatges. La Generalitat ha donat el permís per iniciar la caça, però a terme municipal de Seròs encara no s'havien localitzat els animals.