Idiakez: «No caurem a les trampes de l'Atlètic Balears»

El tècnic del Lleida Esportiu alerta de la dificultat de jugar contra el cuer

Redacció
08 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:45h
Idiakez no es fia del Balears
Idiakez no es fia del Balears | Arxiu

Un partit tan igualat com la resta. Així defineix el tècnic del Lleida Esportiu el partit contra l'Atlètic Balears de demà. L'entrenador del Lleida Esportiu assegura que "no caurà en cap trampa", perquè es troba "preparat per un encontre de màxima dificultat". 

Davant un rival que ha sumat com a visitant cinc dels set punts amb què compta, els de la Terra Ferma tractaran d’encadenar la cinquena jornada consecutiva al capdamunt de la taula, saltant al terreny de joc, segons el tècnic, “a guanyar els tres punts”, per “donar un pas important endavant”, tenint en compte que hi haurà “xocs directes entre conjunts de la part alta”. A més, ha afegit que els de Ponent volen sentir-se “encara més forts a casa”, on aquest curs encara es troben invictes i mantenen la porteria pròpia a zero.

Tot i així, el preparador ha avisat que els del Segrià es mesuraran a un adversari “preparat per jugar-se la vida”, i “capaç del que calgui per vèncer”, a causa del moment d’urgència que travessa. D’aquesta manera, ha apuntat que els insulars arribaran “amb el ganivet a les dents, mentalitzats per lluitar cada pilota”, disposats fins i tot “a patir”. Una concentració que, ha asseverat, augmenta “la perillositat” del rival, i que convertirà en “més meritori” l’esforç de la seva formació en cas d’acabar la cita amb triomf.