Bufetada d'UGT a la Paeria pel retard de les nòmines dels funcionaris

El sindicat es queixa que els honoraris de setembre i octubre han arribat tard | El consistori assegura que l'error no es repetirà

À.Ll
04 de novembre del 2014
Actualitzat a les 0:45h
La Paeria, blanc de les crítiques de la UGT
La Paeria, blanc de les crítiques de la UGT
Un retard considerable en l'ingrés de les nòmines de setembre i octubre dels treballadors de la Paeria. Això ha denunciat avui la secció sindical d'UGT, que ha demanat a Àngel Ros que la que prengui mesures per evitar que aquesta situació torni a passar en els propers mesos. El sindicat lamenta que els retards facin anar de gairell els treballadors del consistori, que els hi genera "angoixa", alhora que es queixa de les retallades en recursos.

Després de la denuncia presentada pel sindicat, altres organitzacions com USTEC, CCOO i CSIF s'han sumat al text. Els sindicats recorden que les nòmines s'abonaven el penúltim dia hàbil de cada mes fins que el consistori va decidir externalitzar la gestió dels sous a una entitat bancaria.

La Paeria ja ha contestat a aquesta situació assegurant que els problemes en el pagament de les nòmines es deu a un error en el procés de tramesa. L'àrea econòmica del consistori indica que ja s'han pres mesures per evitar que aquesta situació torni a passar.