Ingressat un jove de la Fuliola després de rebre una pallissa a la castanyada

Els Mossos detenen un jove de 17 anys de Castelló com a presumpte autor de l'agressió | La víctima té una fractura al pòmul

Redacció
03 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:02h
Un jove de 19 anys de la Fuliola està ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb una fractura al pòmul després de rebre una pallissa a la festa de la Castanyada que es va celebrar al municipi el passat divendres. Segons diversos testimonis, un grup de joves van sortir fora del pavelló municipal on estava celebrant la Festa Flaixback i van anar a buscar la víctima, amb la que s'havien enganxat moments abans.

Els nois van preguntar al jove de quin poble era, i després de respondre que era de la Fuliola, van tirar-lo al terra i van començar a donar-li cops i puntades de peu. De fet, segons apunta el diari Segre, només dues persones van agredir el jove, que va ser traslladat posteriorment al CAP de Balaguer, on el van derivar després a l'Arnau de Vilanova al comprovar les ferides de la cara. De l'hospital lleidatà se'l va enviar a la Vall d'Hebron. El ferit serà operat avui del pòmul segons el rotatiu.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 17 anys de Castelló com a presumpte autor de l'agressió, si bé no descarten altres detencions a les pròximes hores. El detingut declararà en les pròximes hores davant la Fiscalia de Menors.