FiraTàrrega ja prepara el Màster d'Arts al carrer

El curs dura dos anys i és un títol propi de la Universitat de Lleida que compta amb reconeguts professionals

Redacció
28 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:59h
El Màster de Creació en Arts de Carrer promogut ara fa dos anys per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida iniciarà al gener la seva segona edició. Els estudis, que suposen una iniciativa pedagògica pionera en l'àmbit internacional, tenen com a finalitat formar professionals de la creació a l'espai públic, i esdevenir un pont entre la formació i el mercat. La preinscripció per aquesta segona edició estarà oberta fins aquest divendres i les matriculacions es podran fer a partir de l'1 de novembre.

El Màster començarà el 26 de gener i finalitzarà l'octubre de 2015 i consta de classes magistrals, pràctiques artístiques grupals i l'elaboració i defensa d'un projecte artístic individual que permet a l'alumne treballar la seva expressió a partir de les possibilitats del carrer. Una de les novetats d'enguany és l'obertura d'una finestra al circ, amb dues assignatures específiques.   

La formació, que ofereix 60 crèdits ECTS, s'adreça a graduats en arts escèniques, professionals del sector, artistes que vulguin adoptar els llenguatges de carrer, gestors culturals o urbanistes interessats en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques.