Reñé s'estalvia un 40% en telefonia amb un nou servei integral

La Diputació de Lleida calcula un estalvi de 630.000 euros amb aquesta decisió

ACN
28 d'octubre del 2014
Actualitzat el 29 d'octubre a les 9:47h
La Diputació calcula un estalvi important en telefonia
La Diputació calcula un estalvi important en telefonia
La Diputació de Lleida ha iniciat un procés per homogeneïtzar els serveis i la gestió de les telecomunicacions de la institució, amb l'objectiu de reduir despeses i millorar els serveis en aquest àmbit. Per aconseguir-ho, reestructurà el sistema de telecomunicacions mitjançant la contractació integral i unificada dels serveis avançats de les telecomunicacions de la Diputació de Lleida i de les seves seus. Aquest procés suposarà a la diputació una disminució d'entre el 30 i el 40% de la seva despesa en telefonia mòbil, fixa i dades, la qual cosa es traduirà en un estalvi de més de 630.000 euros en els pròxims quatre anys.

Fins ara, la Diputació de Lleida oferia els serveis de veu i dades sobre una infraestructura heterogènia tant a nivell tecnològic com de gestió.    

Això serà possible, entre altres motius, perquè s'aprofitarà la xarxa d'intranet de la institució per fer les trucades entre els treballadors, sense que aquestes repercuteixin en la factura telefònica. A més, la contractació d'aquest servei integral de comunicacions, que proposa el canvi de tota la infraestructura en electrònica de xarxa per poder passar a telefonia IP, suposarà "un salt qualitatiu en les eines de treball i en el servei que la institució ofereix a ciutadans i ajuntaments".