Baqueira compleix avui 50 anys

Un vídeo repassa la història de l'estació lleidatana

Àlvar Llobet
06 de desembre del 2014
Actualitzat a les 16:08h
El vídeo és obra de Nil Torremocha
El vídeo és obra de Nil Torremocha
El 6 de desembre del 1964 s'obria l'estació Baqueira Beret. 50 anys després, les instal·lacions s'han convertit en un referent pels afeccionats de l'esquí del sud d'Europa. Per celebrar aquesta efemèride, l'estació ha iniciat el seu particular tour per la geografia espanyola amb l'objectiu de promocionar la campanya d'hivern i per difondre els actes del cinquantè aniversari. Durant l'exposició es presenta un espectacular vídeo que repassa la història de les instal·lacions pirinenques.




A les xarxes socials de l'estació es pot veure ja el tràiler "50 anys de Baqueira Beret: Avançant amb tu" que deixa a l'espectador amb ganes de molt més. Aquesta versió curta condensa en 4 minuts un aperitiu del que és una completa història de 18 minuts totals de metratge. El vídeo complet es pot veure a les diferents ciutats espanyoles per on passi el viatge de promoció de Baqueira Beret.

El curt és obra de Nil Torremocha i ha estat encarregat per Baqueira a Bumpy Films que és una productora amb seu a la Vall d'Aran i que té en el seu haver produccions tan potents com Aran Inèdit. Aquest vídeo està editat amb metratge cedit voluntàriament per desenes de persones i alhora per imatges de producció pròpia amb l'última tecnologia en filmació.