Luque assegura ara que no va insultar la directiva del Lleida Esportiu

La Coordinadora d'Àrees, Montse Balaguer, apunta que l'exfutbolista la va menystenir i que li va dir que les dones no entenen de futbol

Àlvar Llobet
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:22h
L'exfutbolista i segon entrenador del Centre d'Esports l'Hospitalet, Albert Luque, ha negat aquest matí que estigués implicat en la trifulga d'ahir entre membres del Lleida Esportiu i de l'Hospitalet després de partit al Camp d'Esports i que li digués a una directiva "vés-te'n a la cuina. Jo no parlo amb dones" tal com ha avançat avui Nació Digital.

Les declaracions de Luque contrasten, no obstant, amb les afirmacions dels afeccionats i periodistes que van ser testimonis de la picabaralla i de la mateixa afectada, la Coordinadora d'Àrees del club Montse Balaguer, que en declaracions  a la Xarxa de Comunicació Local ha apuntat que l'exjugador de Terrassa la va menystenir amb aquest exabrupte que va rematar amb un  "vosaltres [en referència a les dones] no enteneu del que parlem". Balaguer ha admès que es va sentir molt sorpresa fins al punt que li van saber greu les paraules de Luque, alhora que ha reconegut no haver tingut una reacció bona amb el segon entrenador de l'Hospitalet després de l'enfrontament. "Reconec que no vaig estar a l'alçada, però a casa meva no m'ha de venir a insultar ningú" ha reblat Balaguer.

La directiva del club lleidatà ha indicat que el club està estudiant presentar alguna acció legal contra Luque, si bé ha declarat que a títol personal no interposarà cap demanda.