«Vés-te'n a la cuina. Amb dones no parlo»

L'exfutbolista Albert Luque insulta una directiva del Lleida Esportiu enmig d'un enfrontament entre el club lleidatà i el Centre d'Esports L'Hospitalet

Àlvar Llobet
26 d'octubre del 2014
Actualitzat el 27 d'octubre a la 1:10h
Albert Luque, al centre de la polèmica
Albert Luque, al centre de la polèmica
El Lleida Esportiu i l'Hospitalet van empatar a zero ahir al Camp d'Esports, però si per alguna cosa passarà a la història local aquest matx serà per la polèmica entre les directives, que va acabar amb enfrontaments i insults després del partit entre membres de les dues entitats. Abans de començar l'encontre, l'Hospitalet va fer una piulada al seu compte de Twitter carregant contra la poca hospitalitat de la directiva del club lleidatà, que segons va assegurar, havia obligat als seus representants a pagar-se les entrades. Aquesta va ser la pedra que va provocar l'allau posterior de comentaris creuats i retrets.
 
Després del comentari publicat a la xarxa, la directiva del Lleida va deixar clar que els representants del Centre d'Esports L'Hospitalet van arribar al Camp d'Esports amb més persones que acreditacions tenien, i que no van voler cedir a les peticions del club del Llobregat després de considerar que no van ser ben tractats en el partit que el Lleida Esportiu va disputar l'any passat a la Feixa Llarga. "No ens van donar ni aigua" van assenyalar des de la directiva del club del Segre.

En aquest context, l'entrenador de L'Hospitalet, Kiko Ramírez, va carregar els neulers contra l'actitud dels membres de la directiva del Lleida en la roda de premsa posterior al partit, i va apuntar que la seva família va haver de pagar l'entrada per accedir a les instal·lacions esportives. La polèmica va pujar de to fora de l'estadi, quan el segon entrenador de l'Hospitalet, l'exjugador nascut a Terrassa Albert Luque, es va encarar a una directiva del club que li demanava que marxés i li va etzibar un "vés-te'n a la cuina. Jo amb dones no parlo". Luque va acompanyar l'exabrupte amb amenaces a altres persones amb el puny enlaire. És dóna la circumstància que el club lleidatà va llegir abans del partit un manifest en contra de la violència masclista.
 

Luque va dirigir ahir l'Hospitalet després de l'expulsió del primer entrenador Foto: FutbolCatalunya