El Mercat de les Puces, normalitza el consum responsable

El projecte Treball als Barris de l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha rebut 40 inscripcions per a participar en la 6a edició del Mercat de les Puces que tindrà lloc el proper diumenge 12 d’octubre

Redacció
11 d'octubre del 2014

 

 

El mercat se celebrarà aquest diumenge dia 12 d’octubre a la plaça de la Pedrera de 10 a 15 hores. Paral·lelament s’organitzaran tallers per a sensibilitzar als menuts de la importància del reciclatge i la reutilització.

 

Aquesta iniciativa s’ha consolidat gràcies a l’interès i la implicació de les persones  que any rere any, sumen esforços amb un objectiu comú, promoure noves accions de consum més durables. 

 

Els protagonistes són els particulars que aposten per oferir el seu material a  un preu simbòlic. 

 

L’objectiu és el foment del consum responsable, dins d’una proposta lúdica, recreativa i informal a més d’ afavorir la participació ciutadana i les relacions d’interacció i connexió entre els diferents col·lectius.

 

L’acció està inclosa en l’àmbit d’actuació del Pla de Barris dins del projecte “Treball als barris” finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, paral·lela a l’actuació urbanística que s’està iniciant al barri. Aquesta vegada, la ubicació del mercat es farà en un  altre espai  degut a les obres  de renovació, iniciades recentment a la vila closa del municipi.  

 

El projecte està organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Segur i rep la col·laboració de l’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.