El Consell Comarcal organitza diferents actes per el Dia Mundial de la Dona Treballadora

ALTA RIBAGORÇA

per NacióLleida, 7 de març de 2011 a les 10:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, per mitjà del SIAD (Servei d’atenció i Informació a les Dones) ha organitzat amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i de les associacions de dones de la comarca: la de Riupedròs, la de la Vall de Boí i la de Miravet diferents activitats per celebrar el Dia Mundial de la Dona Treballadora.
 

Aquestes activitats començaran, el dimarts dia 8, amb la inauguració de l’exposició “Sàhara”. Aquesta exposició, que serà itinerant, estarà exposada a Casa Cotori del 8 al 27 de març. El 28 de març l’exposició es traslladarà a Vilaller i més tard a la Vall de Boí.
 

L’exposició recull la vida de les famílies i les dones als campaments sahrauís al territori d’Argèlia i es mostren les seves mancances, les dificultats per desenvolupar les activitats de la vida quotidiana al desert, l’educació, la sanitat, el lleure, etc i per tal de fer-se possible ha comptat amb la col·laboració de l’Oficina d’Atenció a les persones nouvingudes.
 

El mateix dia, les tres associacions de dones de la comarca han organitzat tres sopars commemoratius d’aquest dia. Els actes de celebració finalitzaran el dia 10 de març amb la xerrada organitzada per l’Associació de dones Miravet que porta per títol “l’autoestima, com i què veiem de nosaltres mateixes”. La xerrada tindrà lloc a les 16,15 hores.

 

Participació