Tots som joves, tots som grans

Aquest divendres els avis participants al Projecte "Tots som joves, tots som grans" visiten els alumnes de 4t d'ESO a La Salle

Redacció
08 de maig del 2014

Aquest divendres 9 de maig tindrà lloc la tercera sessió del Projecte d'Aprenentatge i Servei "Tots som joves, tots som grans". És el primer cop que els avis de la Fundació Sant Hospital i de la Llar Sant Josep visitaran els alumnes al Col·legi La Salle. I és que, aquest any s'ha passat de tres sessions a quatre per tal d'incloure aquesta nova activitat dins el projecte.

Els avis es desplaçaran a l'escola amb l'ajut dels estudiants i un cop a allà visitaran diferents espais gràcies als seus acompanyats que durant aquest curs han estat coneixent dins el projecte. L'objectiu és apropar els avis a l'entorn educatiu, establir lligams amb els joves, etc.

Aquesta activitat es va dissenyar precisament el passat dimecres on totes les institucions que col·laboren al projecte acompanyats de 5 alumnes de 4t d'ESO ho van estar preparant.

Des de l'escola no només es valora la implicació d'aquestes entitats (Fundació Sant Hospital, Llar Sant Josep, Ajuntament de la Seu d'Urgell, Oficina Jove, Consorci d'Atenció a les persones i Serveis Educatius) sinó també la participació d'alumnes en reunions d'aquest tipus. D'aquesta manera es fomenta la participació directa de l'alumnat dins d'aquest projecte APS.