Comença el cicle de formació ocupacional "Format"

Avui dimarts l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira i la regidora de benestar social i acció ciutadana, Carme Mas, han inaugurat el primer curs que s’inscriu dins del cicle de formació ocupacional Forma’t

Redacció
29 d'abril del 2014

Aquest primer curs, que s’imparteix a l’acadèmia Lingo, és el curs de francès de 40 hores per treballar de cara al públic i compta amb quinze places. Des del Consistori estan molt satisfets, ja que hi ha hagut un nombre molt elevat d’inscripcions i totes les places han estat cobertes. Malgrat tot, encara hi ha un grup elevat de persones que està en llista d’espera.

Durant el mes de maig s’iniciaran nous cursos, que en aquest cas, tractaran sobre la manipulació d’aliments i aniran adreçats als sectors de la restauració, comerç i lleure. Més endavant, s’obriran encara dos cursos més, un sobre assistència domiciliària i un altre sobre captació comercial.

Amb aquests cursos es pretén fomentar i facilitar la integració tant social com laboral de les persones interessades.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Diputació de Girona i que compta amb la participació de l’Ajuntament de Puigcerdà i amb la col·laboració de diferents acadèmies de Puigcerdà.