Autor/a
amadeu aguado nacio

Amadeu Aguado

Extinent d'alcalde de Terrassa

Actor de doblatge i activista cultural. Extinent d'alcalde de l'àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat pel PSC.

24/12/2020

​Vacuna per la cultura

«Cal immunitzar la cultura dels efectes de la pandèmia; si ens posem d’acord, aconseguirem una vacuna d'una sola dosi»

11/02/2019

La cultura no s’allunya

«La proposada creació d’una taula de treball amb grans ciutats esdevindria un instrument perfecte per enfortir les ofertes i compartir les experiències»

12/11/2018

​Terrassa, comerç i personalitat

«Ens agrada la ciutat de persianes amunt i de llum als aparadors. Ens agrada la ciutat innovadora i connectada, la ciutat que no renuncia»

31/07/2018

​Tenim projecte i projecció

«Des de la competitivitat estem cooperant, per això ens agrada començar a utilitzar aquesta nova paraula: “coompetitivitat”»

12/05/2018

Ciutats visibles, millor Europa

«Cal reconstruir Europa des de les ciutats i des de la ciutadania, entesa no com un ens abstracte, sinó com un conjunt de persones involucrades en el procés de presa de decisions»

07/03/2017

Terrassa com a referent

Terrassa ha fet un esforç durant aquests darrers anys en el seu posicionament en l’esfera europea i internacional a través de la seva presència en organismes, xarxes i projectes molt diversos i de continguts específics.

05/11/2016

Gravar i desgravar

Tenim el convenciment que el cinema del nostre país té un gran potencial: bons professionals, excel·lents mitjans i unes infraestructures punteres a Europa, hi ha molt per gravar.

El més llegit