La confessió filofranquista de Vega i Navarro

“Motius per confiar”. Magnífiques paraules que més que un lema de campanya és la confessió que ahir el PSC ens va regalar públicament.

per Mario Soria Aguilar, 10 de maig de 2019 a les 20:07 |

Va confessar tres pecats polítics:

El fi justifica els mitjans. Base del comportament feixista: intolerància i manca de respecte dels valors de la convivència política. Com que el seu objectiu és la unitat forçosa d’Espanya, en el sentit més ampli, qualsevol mitjà és vàlid: la repressió, la violència, la injustícia, el menyspreu a la ciutadania...No m’interessen ni els drets socials ni els nacionals de les persones. Més de 38.000 terrassencs i terrassenques que el passat 28 d’abril vam votar partits independentistes ens veiem rebutjades i menyspreades per l’únic motiu de no respondre als seus interessos demòfobs.

Vull la repressió a Terrassa. Censures sobre les persones, les idees, els mitjans de comunicació –recordem el cas del Malarrassa que va estar prohibit als centres cívics fins que la indignació social es va fer evident– , la legitimació de les brigades de neteja ideològica que circulen impunement pels carrers de la nostra ciutat.

Així, el senyor alcalde va deixar veure la seva vessant demòfoba, evidenciant que els drets de les persones no són el bé més valuós de la vida en societat i que Terrassa ha de continuar sent un bastió del règim.

El règim no només és el règim institucional de l’Estat espanyol, també ho és l’econòmic de l’IBEX35, el social de l’oligarquia local, el polític del clientelisme de 40 anys de govern socialista.


En aquesta línia, celebro la voluntat de l’exalcalde Pere Navarro de “tancar les portes al feixisme”. Però aneu en compte, que al PSC quedareu tancats amb el mateix pensament filofranquista que simuleu denunciar i continuareu convivint amb els executors i executores dels “règims” a Terrassa.


 

Participació