El CST instal·la gestors de cues a tots els CAP que gestiona

Aquest sistema permet ordenar el flux d'usuaris i també augmenta la confidencialitat dels pacients

Gestors de cues als CAP gestionats pel Consorci Sanitari de Terrassa
Gestors de cues als CAP gestionats pel Consorci Sanitari de Terrassa | Cedida/CST
Nació
14 de març del 2024
Actualitzat el 20 de març a la 13:36h
El Consorci Sanitari de Terrassa finalitzarà pròximament la implementació dels gestors de cues als diversos CAP, un sistema que permet ordenar el flux d'usuaris a l'interior dels centres i augmentar la confidencialitat a l'hora de fer la crida per entrar a les consultes. Ara com ara se n'han instal·lat 13, als CAP Terrassa Est i Terrassa Nord, al de Matadepera i als dos de Rubí, l'Anton de Borja i el Sant Genís, a més de l'Hospital de Terrassa.

Aquests gestors són uns quioscos ubicats a l'entrada dels centres, on els usuaris col·loquen la seva targeta sanitària i el sistema els atorga un tiquet amb un número que els identifica de manera individual, amb la sala i l'hora de visita. Quan és el seu torn d'entrada, els professionals sanitaris fan l'avís des del programa i, en la pantalla de la sala d'espera apareix el número de tiquet assignat. A més, aquests aparells tenen altres funcionalitats, com ara imprimir el justificant de visita i el pla de medicació dels usuaris.

Durant la implementació d'aquesta eina, una quinzena de persones en pràctiques de Prodis han estat els encarregats d'explicar-ne el funcionament als usuaris. En les pròximes setmanes s'instal·laran els gestors als CAP Sant Llàtzer, Doctor Joan Planas i Can Roca, fins a completar la totalitat dels centres del CST.