Set persones acumulen 28 detencions en dos mesos per robatoris a vehicles a Terrassa

Les set vivien en tres pisos ocupats i també se'ls vincula amb el tràfic d'estupefaents

Patrícia Reche, amb els màxims responsables dels Mossos i la Policia Municipal de Terrassa
Patrícia Reche, amb els màxims responsables dels Mossos i la Policia Municipal de Terrassa | Ajuntament de Terrassa
Nació
11 de març del 2024
La Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d'Esquadra han detingut 28 vegades les mateixes set persones en només dos mesos, per robatoris i danys a vehicles aparcats al carrer al barri de Les Atenes, la Grípia i Can Motllor.

Segons han esbrinat els cossos policials, després de dur a terme un dispositiu especial de seguretat a la zona, les set persones viuen en tres pisos ocupats i tenen relació amb el tràfic d'estupefaents.

La regidora de Seguretat, Protecció Civil i Via Pública, Patrícia Reche, ha reclamat "menys impunitat" per a casos com aquests i que "s'ajustin les lleis per posar solució" al problema. 

L'intendent dels Mossos d'Esquadra a Terrassa, Marc Caparrós, també ha explicat que en els darrers mesos s'han "disparat" els robatoris a l'interior de vehicles al barri: 11 denúncies al gener, 29 al febrer i 11 entre l'1 i el 8 de març. En aquest sentit, ha demanat a la ciutadania que, a més de posar la denúncia, segueixi el procés judicial i acudeixi a declarar quan sigui citada, "ja que si no, el delicte es sobreseeix".

Antoni Flores, intendent major de la Policia Municipal, ha explicat que se sap "d'on venen i com actuen aquestes persones", i també ha insistit en què la col·laboració ciutadana és "essencial per poder evitar aquest tipus de delictes i identificar-ne els responsables".