Dos detinguts per 14 robatoris amb força a vehicles a Terrassa

Els Mossos d'Esquadra van identificar una persona amb objectes de valor que no va saber explicar d'on provenien, i que havia sostret dels diversos a La Grípia - Les Arenes

Els robatoris es van produir al barri de La Grípia - Les Arenes
Els robatoris es van produir al barri de La Grípia - Les Arenes | Josep M. Montaner
Nació
05 de març del 2024
Actualitzat a les 12:55h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir, el passat divendres 1 de març, dos homes com a presumptes autors de 14 delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle. Els agents van identificar una persona amb actitud sospitosa a les 3.50h de la matinada al barri de La Grípia - Les Arenes, durant un dispositiu de prevenció de robatoris a vehicles.

El sospitós duia una bossa de ràfia, on els policies van trobar diversos objectes de valor que el sospitós no va saber explicar d'on provenien. La mateixa persona havia estat identificada hores abans, en companyia d'una altra, pels voltants del barri, on a més s'havien produït diversos robatoris a vehicles. Les víctimes dels robatoris van reconèixer alguns dels objectes que duia la persona identificada.

Així, l'home va quedar detingut com a presumpte autor dels robatoris, i hores més tard es va detenir l'altra persona, a qui es vincula amb els mateixos fets. El 3 de març van passar a disposició judicial del Jujtat d'Instrucció número 4 de Terrassa.