Cecot va tancar el 2023 amb 11.400 formacions

La formació presencial ha estat la més demanada, però la virtual ha augmentat fins al 27%

L'edifici de la CECOT, a Terrassa
L'edifici de la CECOT, a Terrassa | Cedida
Nació
19 de febrer del 2024
El departament de formació de Cecot va tancar el 2023 amb 11.400 alumnes, uns 2.500 més que l'any anterior. En total, van rebre 30.929 hores de formació, que els alumnes han valorat amb un 9,12, pel que fa a la formació, i amb un 9,39, pel que fa al professorat.

La patronal destaca que, tot i que la modalitat presencial ha liderat la demanda formativa (63%), hi ha hagut un "fort augment" de la formació virtual, fins a un 27%. La de format híbrid ha arribat al 10%. En total s'han fet 993 accions formatives, destacant les dels àmbits de les tecnologies informàtiques, els recursos humans, la igualtat, idiomes i economia financera i fiscal.

La directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez, ha explicat que la clau d'aquests bons indicadors passa per comptar amb un equip de formadors que, "més enllà de la docència, exerceixen cmo a professionals en els diferents àmbits". Això fa que les matèries es prestin amb un enfoc molt pròxim a la realitat de les dinàmiques empresarials, i per tant poden aportar novetats i contingut d'actualitat que els alumnes consideren valuosos.