La Cambra de Terrassa i EADA impulsen un programa formatiu per a la transformació digital

S'adreça a càrrecs directius de PIMES d'entre 10 i 249 treballadors i està subvencionat amb fons europeus Next Generation

Ramon Talamàs i Jordi Díaz signen el conveni
Ramon Talamàs i Jordi Díaz signen el conveni | Cambra de Terrassa
Nació
13 de febrer del 2024
La Cambra de Comerç de Terrassa i la Fundació Universitària EADA han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar el Programa de Postgrau Transformació Digital per a directius i responsables de PIMES, una aliança estratègica entre les dues entitats per a la digitalització d'empreses de la demarcació i que compta amb finançament dels fons europeus Next Generation.

El Programa preveu la formació de 1.085 directius de PIMES catalanes en coneixements i habilitats per impulsar la gestió de la transformació digital en les empreses dels participants.

La Fundació EADA és beneficiària d'una subvenció del Ministeri d'Indústria amb fons Next Generation, i l'aportació de la Cambra prestarà els serveis de tutories dels plans de transformació digital previstos al Programa, gràcies al seu coneixement i experiència, i al lideratge del Digital Impulse Hub.

En el programa s'hi poden inscriure directius o responsables d'àrees de PIMES ubicades a Catalunya i que tinguin entre 10 i 249 treballadors, que obtindran les competències imprescindibles per impulsar la transformació digital de la seva empresa, tot abordant aspectes com la millora de la productivitat, les oportunitats de creixement i la internacionalització. A més, podran compartir sessions de treball en xarxa, conèixer casos de digitalització o millorar l'eficiència en l'empresa, entre d'altres.

L'acord entre les dues entitats preveu que els professionals d'EADA participin en webinars en l'àmbit de la digitalització organitzats per la Cambra, i la vinculació de les empreses participants amb el projecte Digital Impulse Hub, que forma part de la xarxa European Digital Innovation Hub, que té accés a convocatòries d'ajuts restringides de fins a 30.000 euros per a proves de concepte en tecnologies de digitalització avançada.