Detingut amb deu quilos de marihuana després d'una fugida temerària des de Terrassa

Un home fuig conduint a tota velocitat, saltant-se semàfors i col·lidint amb altres vehicles; i a l'altura de Cornellà de Llobregat continua l'escapada a peu travessant pel mig de l'A2

Els Mossos han interceptat deu quilos de marihuana
Els Mossos han interceptat deu quilos de marihuana | Mossos d'Esquadra
Nació
08 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:10h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de Terrassa per transportar deu quilos de marihuana i fugir del lloc quan el van voler identificar. 

Els fets van succeir el dimecres, 7 de febrer, a la tarda. Agents dels Mossos d'Esquadra van voler identificar el conductor d'un vehicle que circulava pel centre de Terrassa, i tot i que inicialment semblava fer cas de les indicacions de la patrulla, de sobte va fugir del lloc amb una maniobra ràpida i evasiva.

Durant la fugida, l'home va cometre diverses infraccions de trànsit: va augmentar la velocitat, es va saltar diversos semàfors en vermell, va envair diversos carrils contraris i va col·lidir amb diversos vehicles, posant en risc la vida de la resta d'usuaris de la via. Per això se li imputa un delicte de conducció temerària.

El vehicle es va aturar finalment a l'A-2, a l'altura de Cornellà del Llobregat, però l'home va continuar la seva fugida, corrents, travessant l'autopista pel mig. Els agents van perseguir-lo per aturar-lo i reduir-lo, posant-se en risc.

L'home va quedar detingut pels delictes de salut pública, conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat