Un home s'endú el seu fill d'11 anys a robar en una empresa de Vacarisses

El pare, que anava acompanyat d'un altre menor de 14 anys, va ser detingut el passat 22 d'agost pels Mossos d'Esquadra

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Josep M. Montaner
Nació
24 d'agost del 2023
Actualitzat a les 16:06h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dimarts 22 d'agost, un home de 30 anys i un menor d'edat com a presumptes autors d'un robatori amb força en una empresa de Vacarisses.

La matinada de dimarts, els agents feien tasques de prevenció per la zona, i van rebre l'avís que havia saltat l'alarma d'una empresa al polígon industrial de Can Torrelles. La patrulla, en coordinació amb la Policia Local de Vacarisses, va iniciar una recerca per la zona perimetral i van observar que hi havia dues persones que s'amagaven entre dos vehicles dins de l'empresa, i els van donar indicacions perquè s'identifiquessin, però els sospitosos van intentar fugir.

En aproximar-se a la tanca exterior, els agents els van demanar que sortissin, però un d'ells va dir-los que no sortiria sense trobar el seu fill, amb el que suposadament havia anat al lloc per robar. Amb el suport d'una altra patrulla, els Mossos van començar a buscar per les immediacions fins que van trobar un nen d'onze anys amagat dins d'un vehicle. El detingut va reconèixer als agents que havia entrat a robar a l'empresa perquè necessitava diners.

Fetes les comprovacions pertinents, els Mossos van detenir l'home i el jove que l'acompanyava, un menor de 14 anys, i la Policia Local de Vacarisses va acompanyar el menor d'11 a les dependències dels Mossos per tal de lliurar-lo a la seva mare.