La tempesta fa caure un mur del MNACTEC i desborda les rieres

El museu de Terrassa romandrà tancat aquest dimecres per avaluar els danys a l'edifici

Riera completament inundada pel pas de l'aigua a Terrassa
Riera completament inundada pel pas de l'aigua a Terrassa | Nació
Nació
13 de juny del 2023
Actualitzat el 14 de juny a les 11:56h
El Museu de la Tècnica de Terrassa (MNATEC) ha hagut de ser desallotjat aquest dimarts a la tarda enmig de l'intens xàfec que ha caigut a la ciutat, que ha deixat 46,2 litres d'aigua per metre quadrat en mitja hora i ha desbordat unes rieres que han arrossegat alguns cotxes.

En el cas del museu, l'avís que ha alertat els Bombers indicava l'esfondrament d'un mur del soterrani. El cos d'emergències encara revisa l'indret, però les primeres informacions indiquen que el dany no és estructural. No obstant això, el museu ha informat que romandrà tancat aquest dimecres per avaluar els danys. A banda, la pluja ha afectat les carreteres C-16, C-58 i B-40 al seu pas per la ciutat.

L'Ajuntament terrassenc ha explicat a l'ACN que la pluja ha comportat grans quantitats d'aigua en vies principals com la Rambla, i que les rieres de Palau i les Arenes baixaven plenes de banda a banda. El consistori també indica que ha estat la primera la que ha arrossegat algun vehicle, a l'espera de poder fer un balanç de danys més exhaustiu.