Ja es pot consultar el cens electoral per als comicis del 23 de juliol

Es recomana a les persones que puguin votar per primera vegada o que hagin tingut algun problema en comicis anteriors que verifiquin les dades

Eleccions espanyoles el pròxim 23 de juliol
Eleccions espanyoles el pròxim 23 de juliol | Anna Mira
Redacció
05 de juny del 2023
L'Ajuntament de Terrassa ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions generals convocades pel pròxim 23 de juliol. El cens es podrà consultar des d'aquest dilluns i fins al pròxim 12 de juny a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana, de manera presencial i individualitzada, i demanant cita prèviament trucant al 010 o a trevés del formulari web. La consulta també es pot fer de manera telemàtica a través de la web municipal.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini d'exposició, és a dir, fins al 12 de juny. Un cop resoltes les reclamacions per part de l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu.

És imprescindible figurar al cens electoral per poder votar el pròxim 23 de juliol, per això es recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada i aquelles que hagin tingut algun problema en comicis anteriors, que verifiquin les dades.