Aquest és el motiu real del tancament dels frankfurts Casa Vallès

La companyia espera poder recuperar la normalitat, amb la capacitat de producció pròpia, d'aquí a 10 o 15 dies

Un dels frankfurts Casa Vallès, tancat
Un dels frankfurts Casa Vallès, tancat | Nebridi Aróztegui
Redacció
31 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:44h
Divendres passat, els clients dels frankfurts Casa Vallès de Terrassa i altres poblacions es trobaven, per sorpresa, amb les persianes dels establiments abaixades, amb un cartell on s'explicava que el motiu del tancament era un "problema de subministrament".

El Diari de Terrassa, però, ha explicat aquest dimecres que hi ha una altra raó al darrere: el canvi de titularitat del fabricant dels productes i unes noves condicions econòmiques, que van considerar "inacceptables". Així, Casa Vallès es va negar a acceptar les condicions dels nous propietaris i van tancar cinc dels set establiments. Actualment, tots estan tancats.

L'empresa diu ara que espera poder reobrir d'aquí a 10 o 15 dies, un cop puguin recuperar la normalitat amb la capacitat de producció pròpia, i continuar distribuint els productes amb l'empresa de distribució Vallès Autèntic, que distribueix els productes a més d'un miler de clients. Tot i l'entrebanc, l'empresa assenyala que ha mantingut tots els llocs de treball i no ha pres cap mesura que afecti els treballadors.