«Operación Triunfo» torna a Terrassa

Els càstings per participar-hi començaran el dia 3 de juliol a Barcelona

L'acadèmia d'Operación Triunfo
L'acadèmia d'Operación Triunfo | Marc Solé
Redacció
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:15h
El Parc Audiovisual de Catalunyatornarà a ser el plató de la nova edició d'Operación Triunfo, que encara no té data d'inici. Així hi ha confirmat Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic, en una roda de premsa aquest migdia, en què també s'han anunciat les dates dels càstings: començaran el dia 3 de juliol a Barcelona i acabaran el 19 de setembre a Madrid.

Una de les principals novetats del concurs és que no es podrà veure per Televisió Espanyola sinó que s'haurà de seguir per Amazon Prime Video. El dia a dia dels concursants, 24h en directe, es podrà seguir, com en les edicions anteriors, pel canal de Youtube del programa.

Una altra novetat destacada: la presentadora serà Chenoa. Una de les grans destacades de la primera edició del concurs (2001) prendrà el relleu de Roberto Leal com a conductora de les gales, que es faran cada setmana i seran una mica més curtes (90 minuts).

Pel que fa al professorat, Noemí Galera repetirà com a directora de l’acadèmia, Manu Guix tornarà a ser el director musical i Mamen Márquez i Vicky Gómez, les de coaching vocal i coreografia. La resta dels professors encara no se saben, però Galera ha assegurat que n'hi haurà de nous, com en cada edició.