Tanquen els Frankfurts Vallès

Els responsables expliquen que han tingut un problema de subministrament de matèria primera i per això han abaixat la persiana de manera temporal

Redacció
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:34h
L'establiment del carrer dels Gavatxons
L'establiment del carrer dels Gavatxons | Nebridi Aróztegui
Aquest dijous, els locals de Casa Vallès que hi ha Terrassa s'han vist obligats a abaixar les persianes de manera provisional per un tall de subministrament de matèria primera. Els clients se n'han assabentat a través d'un cartell a les persianes dels establiments, que diu que han tancat per "no poder garantir ni la qualitat habituals a casa nostra els pròxims dies".

La companyia ha explicat al Diari de Terrassa que el problema de subministrament afecta sobretot als embotits, i també a la botiga en línia i en l'aprovisionament de botigues d'alimentació i forns on es poden trobar habitualment els seus productes, tot i que de manera diferent, perquè "depèn de l'estoc".

Els responsables dels establiments tancats esperen poder tornar a estar "al 100%" d'aquí a quatre o cinc dies. Els locals tancats són els dos del centre, el del carrer dels Gavatxons i el del Portal de Sant Roc. Fora de Terrassa, també han tancat el de Gran de Gràcia, a Barcelona, i els dos de Badalona.