ERC anuncia set milions per al manteniment de les instal·lacions esportives

Ona Martínez: "Ara toca posar els equipaments esportius al dia, més que fer un nou equipament"

La candidata, Ona Martínez, amb la número 7, Cristina Rey
La candidata, Ona Martínez, amb la número 7, Cristina Rey | Cedida/ERC Terrassa
Redacció
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:17h
ERC Terrassa ha anunciat aquest dimarts un pla de xoc de set milions d'euros que es destinaran al manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat. I és que, a parer d'Ona Martínez, alcaldable dels republicans, "ara toca posar els equipaments esportius al dia més que fer un nou gran equipament".

Aquest serà un pla "públic, transparent i amb calendari d'actuacions", que definirà les prioritats en funció de les necessitats de cada instal·lació. Alhora, la candidata d'ERC ha dit que s'estudiarà la possibilitat de cobrir algun espai existent per poder acollir més esports a Terrassa.

"Entre el 2010 i el 2019 pràcticament s'han abandonat els equipaments esportius", ha lamentat la nedadora Cristina Rey, número 7 de la candidatura d'ERC a Terrassa, i és per això que defensa que abans de fer res nou, cal assegurar "que tot el que ja tenim està en bones condicions. Hem de recuperar el temps perdut", ha dit.

Rey també ha explicat que ERC vol promoure la Casa de l'Esport, com un espai de serveis compartits i de col·laboració entre les entitats, i que aculli un canal ètic per recollir denúncies, informacions, irregularitats o fets que puguin ser motiu d'avaluació i resposta per part de l'Ajuntament. A més, proposen obrir les instal·lacions esportives de les escoles a tota la ciutadania fora de l'horari lectiu.