La CUP Terrassa vol municipalitzar els serveis d'atenció domiciliària i menjador escolar

L'objectiu és millorar les condicions dels treballadors i treballadores i, de retruc, dels usuaris

Membres de la CUP Terrassa expliquen la proposta de municipalització de servei
Membres de la CUP Terrassa expliquen la proposta de municipalització de servei | Cedida/CUP Terrassa
Redacció
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:28h

La CUP Terrassa lluitarà per la municipalització dels serveis d'atenció domiciliària (SAD) i de menjadors escolars si obté representació a l'Ajuntament. Així ho ha anunciat la candidatura aquest dimarts, en un acte en que ha denunciat que el govern municipal "ha posat la catifa vermella" a grans empreses amb aquestes adjudicacions, com ha denunciat l'alcaldable, Jaume Bofill.

Bruna Serra, número vuit de la llista, ha exigit per Terrassa "serveis de qualitat, no sols alimentària sinó educativa, ja que els menjadors escolars són espais de lleure i aprenentatge, i les condicions precàries de les treballadores "acaben repercutint en els usuaris".

L'objectiu de la municipalització, doncs, no és un altre que "parar els peus a les multinacionals que només busquen beneficis en la prestació de serveis", afirma la CUP, que assegura que amb la internalització es millorarien les condicions laborals dels treballadors i, de retruc, dels usuaris. "Només amb uns serveis públics forts garantirem unes vides dignes", conclouen els anticapitalistes.

La CUP ha recordat que al març d'aquest mateix any es van entregar al Consistori 4.000 signatures a favor de la municipalització del SAD.