Ciutadans vol abaixar el rebut de l'IBI a Terrassa

La candidata de la formació taronja, Isabel Martínez, diu que Terrassa és "el municipi del Vallès Occidental amb més pressió fiscal"

La candidata de Cs a Terrassa, Isabel Martínez
La candidata de Cs a Terrassa, Isabel Martínez | Cedida/DT
Redacció
23 de maig del 2023
Com va anunciar en dies previs a l'inici de la campanya electoral, Isabel Martínez ha anunciat aquest dilluns que vol rebaixar la pressió fiscal a la ciutadania de Terrassa. Ho ha fet des d'una carpa informativa de Ciutadans al sector del Roc Blanc, i ha explicat que aquesta mesura té l'objectiu "d'alleugerir la pressió que pateixen moltes famílies de la ciutat, les classes treballadores, els petits autònoms i les empreses".

La candidata de Cs assegura que Terrassa és "el municipi del Vallès Occidental amb més pressió fiscal", i que es troba "dins dels 30 amb més pressió fiscal d'Espanya".

Martínez també té una proposta per compensarla davallada d'ingressos que comportaria la reducció de l'IBI: eliminar despeses "supèrflues" de departaments com el de Comunicació.

Per altra banda, la candidata ha aprofitat l'avinentesa de l'inici de les obres del casal cívic del Roc Blanc després de diversos retards per l'increment de preus dels materials per explicar el seu model de gestió dels equipaments municipals: defensa que "els veïns tinguin la capacitat de cogestionar-los", i critica que actualment estiguin "infrautilitzats".

Per altra banda, també ha assegurat que donarà més veu al veïnat i més capacitat de decisió en l'elaboració dels pressupostos participatius.