L'entrenador del Terrassa plega per sorpresa

Lluís Macià assumirà la responsabilitat a la banqueta després que el Consell d'Administració hagi destituït Jordi López

El Terrassa FC juga un partit decisiu aquest diumenge
El Terrassa FC juga un partit decisiu aquest diumenge | Terrassa FC
Redacció
05 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:28h
El ja ex entrenador del Terrassa FCJordi López, ha sorprès tothom aquest migdia quan, en la roda de premsa posterior a l'entrenament, ha comunicat que havia pres la decisió de no continuar al capdavant de l'equip, ja que el seu contracte finalitza quan acabi la temporada.

Davant d'aquest anunci per sorpresa, el Consell d'Administració del club s'ha reunit de manera urgent i ha acordat rescindir el seu contracte de manera immediata, ja que consideren que la manera com s'ha fet l'anunci és "una falta de respecte innacceptable" i que arriba en un moment "molt desafortunat", ja que s'estan fent crides constants a omplir l'Estadi Olímpic per donar suport a l'equip, que encara té una mínima opció de jugar els play-off i disputar la primera fase de la Copa del ReiPere Tarradellas, ajudant de López, també ha estat acomiadat i a tots dos se'ls pagaran "immediatament" els salaris total dels seus contractes.

A més, el Consell també ha ofert a Lluís Macià, coordinador del futbol 11, fer-se càrrec de la banqueta del primer equip del Terrassa FC com a interí fins que acabi la temporada. "Li agraïm la seva predisposició per ajudar el Club amb tant poc temps i sense dubtar-ho", han explicat en un comunicat.

Els jugadors coneixeran el nou cos tècnic abans del nou entrenament previst per demà, i del partit que disputaran aquest diumenge davant del RCD Espanyol B, que el Terrassa FC està obligat a guanyar si no vol perdre definitivament les opcions de play-off.