Obertes les inscripcions per al torneig d'hoquei solidari del Club Egara

La recaptació del THS, el pròxim 4 de juny, es distribuirà entre quatre projectes

Jugadors del Club Egara
Jugadors del Club Egara
Redacció
03 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:20h
El Club Egara acollirà, el pròxim 4 de juny, el Torneig Hockey Solidari (THS), que enguany arriba a la 13a edició. Les inscripcions per a les diverses activitats esportives ja són obertes, a un preu de 25 euros, i si es fan abans del 12 de maig, 22,5 euros.

En el THS Rafa Mundet In Memoriam es podrà jugar a hoquei, pàdel i tennis, i hi haurà una cursa i una caminada populars, entre d'altres activitats que s'aniran definint en els pròxims dies. Les inscripcions es poden fer de manera individual, per parelles (en pàdel i tennis) o per equips (en el cas de l'hoquei, amb un màxim de set jugadors), i donen dret a un pack de benvinguda, una samarreta i tiquets per comprar un entrepà i una beguda.

La recaptació es distribuirà entre quatre projectes solidaris: Club Esportiu inclusiu GOEL 2023, de la Fundació Privada GOEL, Esport i Educació, de Càritas Terrassa; Atenció al pacient amb HCL, de l’associació Todos contra la Histiocitosis, i Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants, de Pont Solidari al Món.