La selecció es classifica per la fase final de la Copa del Món de waterpolo

Miki Oca ha tornat a convocar Paula Camus i Pili Peña, del CN Terrassa; i la terrassenca Paula Leitón (CN Sabadell)

Miki Oca ha tornat a comptar amb Pili Peña i Paula Camus
Miki Oca ha tornat a comptar amb Pili Peña i Paula Camus | CN Terrassa
Redacció
20 d'abril del 2023
La selecció espanyola femenina de waterpolo ha arrencat amb bon peu la seva participació a la segona fase de classificacions per a la Copa del Món que es disputarà el pròxim mes de juny a Long Beach, als Estats Units. Espanya juga aquests dies aquesta segona ronda a Atenes després de quedar tercera a la primera, que es va disputar a Rotterdam la setmana passada.

Amb el triomf d'avui davant d'Austràlia (9-8), les de Miki Oca s'han col·locat amb vuit punts, i gràcies a la victòria de Grècia davant la Xina, ha quedat matemàticament classificada per a la gran final.

El seleccionador espanyol s'ha endut a Atenes exactament les mateixes jugadores que van viatjar a Rotterdam, és a dir que ha tornat a comptar amb Paula Camus i Pili Peña, del CN Terrassa, i la també terrassenca Paula Leitón (CN Sabadell). La resta de l'equip està format per Bea Ortiz, Elena Ruiz, Maica García, Laura Ester, Judith Forca i Nona Pérez (CN Sabadell); Cristina Nogué (CN Mataró), Ariadna Ruiz, Martina Terré (CN Sant Andreu), i Paula Crespí i Paula Prats (CE Mediterrani).

Espanya disputa demà (13h) el segon partit d'aquesta segona fase davant la Xina, i divendres (18h) davant Grècia. Els dos enfrontaments determinaran si el combinat es classifica en primer o en segon lloc del grup.