L'Atlètic Terrassa, quart a l'Eurolliga d'hoquei herba

Tres penals córner condemnen els egarencs, que han disputat una molt bona competició tot i quedar-se a les portes de la final

Tres penals córner han condemnat l'Atlètic Terrassa
Tres penals córner han condemnat l'Atlètic Terrassa | EuroHockeyLeague
Redacció
10 d'abril del 2023
Actualitzat el 11 d'abril a les 10:15h
L'Atlètic Terrassa ha acabat en quarta posició a la Euro Hockey League, la màxima competició europea, després de perdre per 3-0 el partit que determinaria qui s'enduia la medalla de bronze de la competició davant del Royal Racing Club Bruxelles. El partit ha estat dominats pels belgues des del començament, i tot i que l'Atlètic ha tingut ocasions, els penals córner els han acabat condemnant, ja que han rebut els tres gols amb la mateixa jugada.

Aquest quart lloc és especialment dur per a un Atlètic que va aconseguir remuntar un 1-3 desfavorable a la semifinal contra el Rot Weiss Köln, un matx que es va acabar decidint als shoot outs. Malgrat la derrota, els egarencs van fer un molt bon partit davant d'un dels millors conjunts d'Europa i que, de fet, compta amb molts jugadors de la selecció alemanya, vigent campiona del Mundial d'Hoquei. 

Amb tot, Terrassa no es quedarà sense medalla: un dels integrants del cos tècnic del Bloemendaal, rival del Rot Weiss Köln a la final, és l'egarenc Santi Freixa.