Illa confia en el compliment de l'acord sobre la B-40 per part del Govern

Tot i que avui, 31 de març, és l'últim dia del termini fixat per signar l'acord definitiu, el líder de l'oposició assegura que "no em ve d'un dia ni d'una setmana"

Pere Aragonès i Salvador Illa, en una imatge d'arxiu
Pere Aragonès i Salvador Illa, en una imatge d'arxiu | EP
Redacció
31 de març del 2023
Actualitzat a les 15:38h
El líder del PSCSalvador Illa, ha assegurat aquest divendres que té "tota la confiança" en que aviat es podrà tancar un acord definitiu amb el Govern de la Generalitat sobre la B-40

Illa ha dit que és "perfectament conscient" que es va signar que quedaria resolt durant el primer trimestre de l'any, que acaba precisament avui, però també ha dit que "no em ve d'un dia ni d'una setmana". Així, confia que el president Aragonès complirà allò acordat en el pacte de pressupostos. El cap de l'oposició ha assegurat que ja s'està treballant en la qüestió i que confia que "això acabarà aviat i bé".

Des que el Govern va arribar a un acord amb el PSC que incloïa el desenvolupament d'aquest macroprojecte, ja són diverses les veus que s'hi han oposat; de fet, el mateix Pere Aragonès va reconèixer que "no és el meu model" però que era important desbloquejar els Pressupostos. Així mateix, les seccions locals d'ERC va participar en la multitudinària manifestació del passat 26 de febrer, convocada per la Campanya conra el Quart Cinturó i que també comptava amb suport de la CUP i els Comuns, a més d'entitats ecologistes i en defensa del territori.