100.000 euros per fer d'estilista de Miki Núñez i el seu equip

El cantant és la nova imatge d'una campanya de l'Agència de Residus de Catalunya per promoure la moda circular

Miki Núñez amb el director de l'Agència de Residus de Catalunya
Miki Núñez amb el director de l'Agència de Residus de Catalunya | ARC
Redacció
29 de març del 2023
Actualitzat a les 11:49h
L'Agència de Residus de Catalunya busca estilista per a Miki Núñez. El cantant de Terrassa és la nova imatge d'una campanya de l'ens per promoure la moda circular, és a dir, de l'ús de roba de segona mà, i ha licitat el contracte, per valor de 100.000 euros en dues anualitats, per l'artista i el seu equip musical.

Així, l'ARC justifica la necessitat del contracte perquè, un cop demostrada l'efectivitat de posar personatges mediàtics a apadrinar causes sostenibles, "no disposa ni de personal ni de material per fer les tasques d'assessorament i vestimenta d'artistes".

El futur estilista de Núñez i els 7 membres del seu grup hauran d'assessorar-los en el vestuari per les actuacions de la propera gira de presentació del nou disc de l'artista, incloent els concerts, els actes promocionals o qualsevol altre acte públic; podran col·laborar amb Miki Núñez i els membres del grup per trobar els vestits més adequats - si no hi ha acord, prevaldrà la decisió dels artistes -, proporcionar la roba de segona mà als vuit membres per a cada acte i actuació, que hauran de ser dos com a mínim, tant per a les actuacions de caràcter més festiu com per a les que requereixin un compromís més formal.