Desmantellen una nova plantació de marihuana i detecten frau elèctric en diversos habitatges

Els agents van decomissar 815 plantes i s'han detectat nou pisos amb la llum punxada

Operació policial pel desmantellament d'una plantació de marihuana a Terrassa.
Operació policial pel desmantellament d'una plantació de marihuana a Terrassa. | Nebridi Aróztegui
LaTorre
23 de març del 2023
Actualitzat a la 13:49h
Nova plantació de marihuana desmantellada a Terrassa. En aquest cas es trobava al carrer de las Navas de Tolosa, a l'altura de la carretera de Rubí, també al barri del segle XX de la ciutat. S'ha fet una operació conjunta entre la Policia Municipal de Terrassa i la policia espanyola, aquest dimecres. 

A l'interior de l'habitatge els agents van localitzar dues estances similars d’aproximadament 50 m2 cadascuna, destinades a la instal·lació elèctrica d’una plantació de marihuana. En total es van decomissar 815 plantes. 

Els agents van localitzar dues persones que, finalment, han quedat investigades per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Frau elèctric

A més a més, aquest dijous al matí diversos tècnics d'Endesa, juntament amb agents de la policia local, han fet una nova inspecció a la zona per tal de desconnectar connexions i punxades fraudulentes. 

En total s'han inspeccionat 23 habitatges i en nou d'ells s'ha detectat algun tipus de frau que, juntament amb les plantacions de marihuana causaven sobrecàrregues elèctriques i per això diversos veïns havien tingut apagades els darrers mesos. 

La investigació de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Policia Municipal de Terrassa va començar fa uns mesos quan els veïns d'aquesta zona de la ciutat es van queixar de continuades apagades de llum. Aleshores van començar a localitzar possibles fraus.