1 de 10
educació

L'Escola El Vallès estrena pati

S'han plantat arbres i s'han instal·lat jocs infantils i un rocòdrom

El nou pati de l'Escola El Vallès de Terrassa. | Aj. Terrassa
per LaTorre, Terrassa | 23 de març de 2023 a les 16:44 |
L’Escola El Vallès de Terrassa ja compta amb un pati completament remodelat. L'Ajuntament ha fet obres per crear un espai més amable i apropiat per al joc infantil, aportant valor afegit al centre. El que s'ha fet és guanyar espais d'ombra i elements d’enjardinament, ja que que està ubicat a tocar de la carretera de Martorell amb molt trànsit.

Al pati d’infantil s’ha millorat el drenatge i s’ha construït un nou sorral, amb una muntanya folrada de gespa artificial per treballar la psicomotricitat. També s’hi ha instal·lat un tobogan, un banc, dues taules de pícnic i dos petits horts.


Per la seva banda, al pati de primària també s’ha millorat el drenatge i s’han repintat les pistes esportives, modificant la distribució original i alliberant espai per al joc alternatiu. També s’ha muntat una estructura de joc sobre cautxú a la zona formigonada, s’ha
instal·lat un entapissat de gespa artificial al davant del porxo, s’han redistribuït els

jocs existents a la zona de sorra, s’han afegit tres noves estructures de joc i s’ha
construït un rocòdrom i una àgora


Pel que fa a enjardinament, s’ha plantat arbrat 15 arbres de quatre espècies diferents i diverses plantes aromàtiques, a més d’instal·lar tres jardineres tipus hort urbà i una caseta per a les eines. 

Els treballs que han finalitzat ara corresponen a la primera fase del projecte i ha costat 84.000 euros provinents del superàvit del 2021. Hi ha pendent una segona fase més endavant. 

 

Arxivat a:
Societat
Participació