1 de 10
Sant Jordi

Ja es poden demanar les autoritzacions per posar una parada per Sant Jordi

El termini s'acaba a finals d'aquest mes

Sant Jordi Terrassa 2019. | Anna Mira
per LaTorre, Terrassa | 21 de març de 2023 a les 11:24 |
Quan falta un mes per una de les diades més esperades de l'any, l'Ajuntament de Terrassa ha obert el termini per demanar l'autorització per poder posar una parada per Sant Jordi. Enguany la diada cau en diumenge i després d'uns anys marcats per la pandèmia, s'espera que es recuperi, del tot, la normalitat. 

Així doncs, tothom qui vulgui ser present al carrer, cal que presenti una sol·licitud des del 20 al 31 de març, ambdós inclosos. Les autoritzacions s'atorgaran exclusivament, per a la venda de roses i llibres.


La mida de la parada serà des dels tres metres lineals fins a nou metres allà on ho permetin les Bases Reguladores i els dies de venda seran de tres dies entre el divendres 21, el dissabte 22 i el divendres 23, ja que enguany cau en diumenge. L'horari de venda serà sempre entre les nou del matí i les nou del vespre. 

Qui pot demanar el permís? 

Com cada any, l'autorització va destinada a la venda de roses i llibres durant la diada de Sant Jordi i són diversos els col·lectius que poden demanar-la. En concret, totes les activitats econòmiques del sector professional del llibre i de la rosa, entitats sense ànim de lucre amb seu a Terrassa ja siguin cíviques, culturals o socials. 

També poden fer-ho els centres educatius de Terrassa, tant escoles, instituts i universitats i també els partits polítics amb representació o no en el govern municipal però sempre que tinguin seu a la ciutat. 


Per tal de fer efectiu el registre, cal omplir el formulari de la web de l'Ajuntament. 

 

Arxivat a:
Societat
Participació