El tribut a Abba torna a Terrassa

Aquest cap de setmana es podrà veure a l'escenari de la Factoria Cultural

Actuació de tribut al grup suec Abba.
Actuació de tribut al grup suec Abba. | Cedida
LaTorre
21 de març del 2023
Després de l’èxit en la primera actuació el març passat, la banda tribut Abba The New Experience torna a Terrassa. I ho fa amb vestuaris nous i coreografies que no s'han vist a l'escenari de La Factoria Cultural.  


L'espectacle és aquest diumenge 26 de març i les entrades ja fa temps que estan exhaurides. Així doncs, els terrassencs afortunats podran gaudir de nou del grup que fa una interpretació fidel al grup suec. 

Des de fa sis anys, Abba The New Experience ha actuat a esdeveniments com el Festival de Pedralbes de Barcelona i el Festival Internacional de Cambrils i a altres espais com el Palau de la Música de Barcelona, l'Estadi Olímpic de Barcelona, el Teatre Victòria de Barcelona, l'Auditori de Girona, el Teatre Kursaal de Manresa i l’Auditori de Granollers.

El proper 21 d’abril LaFACT Cultural portarà també un altre tribut dedicat en aquest cas a Dire Straits. Un espectacle de gairebé dues hores on es podran sentir els grans clàssics de la formació anglesa com Sultans Of Swing i Romeo And Juliet i altres cançons com Lady Writer.