La militància aprova la llista electoral del PSC a Terrassa

Tornen els exregidors, Javier Garcia i Adrián Sánchez i els exalcaldes, Alfredo Vega i Pere Navarro, tanquen la llista socialista

Presentació de la llista electoral del PSC de Terrassa.
Presentació de la llista electoral del PSC de Terrassa. | Cedida
21 de març del 2023
Actualitzat a les 10:33h

El PSC de Terrassa també ha fet pública la llista de persones que acompanyaran a la candidata, Eva Candela, a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Aprovada per la militància per unanimitat, és una llista amb cares noves, algunes de conegudes i també amb absències.

El número dos de Candela, és Adrián Sánchez, que va deixar l'acta de regidor per motius personals l'any 2020. Qui també torna a les files socialistes, és Javier Garcia, que va dimitir l'any passat després d'haver estat enxampat conduint sota els efectes de l'alcohol. En aquest cas ocuparà el número sis.

La número tres és Carlota Menéndez, seguida de l'actual regidor Marc Armengol i de Montse Jiménez. Els també regidors, Josefina Merino i Carlos Lazaro ocuparan el setè i vuitè lloc de la llista. La resta de persones que la completaran són: Elisabeth Herrera, Jordi Rueda, Cristina Santos, Victor Pérez, Marta Ruiz, Mustafa El Kanfoudi, Nuri Escudé, Aleix Pérez, Alba Soldevilla, Pere Almagro, Candi Urbano, Oriol Rivera, Carla Sánchez, Samuel Martínez, Puri Marsa, Rosa Mari Hervas, Anabel Pérez.

Finalment, els exalcaldes socialistes, Alfredo Vega i Pere Navarro, són els encarregats de tancar la llista. Dels regidors actuals, els que no apareixen són Amadeu Aguado, que ha estat regidor durant diversos mandats i África Serena, que va entrar en substitució de García, durant aquest mandat.

Candela ha descrit els seus companys de viatge com "persones que porten la bandera del socialisme amb molt orgull, preparades per impulsar la nostra ciutat". La candidata ha expressat també que "els terrassencs i terrassenques mereixen un govern municipal decidit a reparar les ferides que ha patit la ciutat en els últims quatre anys".