La llista de Terrassa En Comú Podem és de «superació d'una etapa»

La formació vol tornar a entrar a l'Ajuntament després de quatre anys d'absència

Membres de la llista electoral d'En Comú Podem Terrassa.
Membres de la llista electoral d'En Comú Podem Terrassa. | Cedida
20 de març del 2023
Actualitzat el 21 de març a les 9:34h

La fragmentació de comuns i Podem a les eleccions municipals del maig del 2019 els va passar factura a Terrassa. La formació, aleshores liderada per Xavier Matilla, va passar d'entrar amb força -sis regidors- l'any 2015 a quedar-se fora del Consistori. Ara, quatre anys després i amb la lliçó apresa, Terrassa En Comú Podem (TeCP) torna a sumar esforços per tornar a l'Ajuntament. 

Liderada per Angès Petit, la formació ha presentat una llista que en paraules seves "treballa i treballarà per la ciutat que volem. Una llista que ens il·lusiona pel que representa, la superació d'una etapa i la consolidació de la feina feta". 

A banda de Petit, els primers cinc llocs de la llista de TeCP també la formen Òscar Galeote, Rut Martínez, Iván Martos i Yesika Caro. Persones amb perfils de tots els àmbits, des del teixit associatiu, de les entitats o de l'àmbit de l'administració pública local. "Entre totes sumem experiències, trajectòries i coneixements per fer de Terrassa la ciutat que ens mereixem", ha expressat l'alcaldable.