ERC Terrassa presenta una llista amb moltes cares noves

Membres independents i de Jovent Republicà també ocupen els primers llocs de la llista

Membres de la llista electoral d'ERC Terrassa.
Membres de la llista electoral d'ERC Terrassa. | Lluís Clotet
20 de març del 2023
Actualitzat a les 12:28h

Quan falten poc més de dos mesos per les eleccions municipals els partits de Terrassa comencen a fer públiques les cares dels terrassencs que acompanyaran les candidates a l'alcaldia de Terrassa. Aquest cap de setmana ha estat el torn d'ERC però també d'En Comú Podem i de la CUP. 

Els republicans, liderats per l'actual tinent d'alcalde, Ona Martínez, han presentat una llista amb moltes cares noves i on membres del Jovent Republicà i persones independents també ocupen els primers llocs. Una llista en format cremallera, tal com marca el partit, Martínez anirà acompanyada per l'actual regidor, Josep Forn, seguit dels independents Najima Oueld-Taher El Mansouri i Santiago Martínez. La número cinc serà la també regidora Montserrat Font i el número sis, serà el membre de Jovent Republicà, Alex Aranda. 

Els números set i vuit també són independents: Cristina Rey i Yuri Lázaro. Després segueixen Sílvia Grau, Carles Llongueras. Mercè Espasa Cárdenas, de Jovent Republicà, Ebrima Sanneh Jawla "Ibi" com a independent, Carme Gutiérrez, Carles Codina, Dolors Cantero com a independent, Albert Gallardo de Jovent Republicà, Sílvia Comellas, Sergi Castells, Pilar Sierra, Pau Hernández de Jovent Republicà, Montse Pujol, Joan, Anna Alòs, Francesc Pallarols i Amanda Parets, també de Jovent Republicà. 

Tancaran la llista d'ERC el que ha estat líder del partit local els últims anys, Isaac Albert, i la presidenta de la secció local, Xènia Albà. Qui ja no formarà part de la llista republicana és el regidor de Medi Ambient, Carles Caballero i la regidora d'Educació, Teresa Ciurana ocuparà l'última posició de la llista de suplents.