LaTorre et convida a «Buffalo Bill» amb Raquel Sans i Ramon Madaula

Sorteig d'una entrada doble per diumenge 19 de març a les 18 h, a LaFACT Cultural Terrassa

Buffalo Bill a Barcelona
Buffalo Bill a Barcelona | Cedida
LaTorre
14 de març del 2023
Actualitzat a les 16:46h
L'actor Ramon Madaula i la periodista Raquels Sans protagonitzen Buffalo Bill, una surrealista entrevista on viatjaran de les grans planures del Far West fins a la Barcelona de finals del segle XIX. Un espectacle d'aquest cap de setmana a LaFACT Cultural

Mònica Bofill torna a dirigir Madaula, ara en un diàleg on es desgranen els motius pels quals l’ideal d’home rude i viril que encarnava Buffalo Bill no va entusiasmar la Barcelona de l’època. 

Per la seva banda, Raquel Sans, periodista, presentadora del telenotícies de TV3, necessita entendre Buffalo Bill. Entendre com un pastor de vaques va arrossegar masses, com va triomfar arreu del món, com l’alta societat l’adorava i per què a Barcelona la reacció no va ser l’esperada.



LaTorre sorteja una entrada doble per anar a veure l'espectacle diumenge 19 de març a les 18 h, a LaFACT Cultural Terrassa. El sorteig es farà dijous 2 de març a les 10 h.

Bases del Sorteig
  • El termini per participar es tancarà el dijous 16 de març a les 10.00 h. 
  • Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per mail amb el guanyador, que haurà de confirmar l'acceptació del premi. Si no respon, es passarà al següent de la llista.
  • Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].