La Masia Els Bellots donarà servei a les empreses abans de l’estiu

Les obres de remodelació de l'edifici ja han acabat

La Masia Els Bellots serà un centre de serveis per a les empreses.
La Masia Els Bellots serà un centre de serveis per a les empreses. | Nebridi Aróztegui
DT
10 de març del 2023
Actualitzat a les 18:13h
La Masia Els Bellots entrarà en funcionament com a nou centre de serveis a les empreses i les activitats econòmiques abans de l'estiu. Les obres de remodelació de l’edifici ja han acabat i ara només queden pendents les connexions a alguns subministraments com el d’internet, i la col·locació del mobiliari i la previsió és que en els pròxims mesos. 

L’equipament funcionarà com a Centre de Serveis de Proximitat a les Empreses, amb especial atenció als polígons industrials. Comptarà amb espais per a serveis interns del mateix ajuntament i altres pensats per a poder ser usats per a empreses i les diverses associacions de polígons de la ciutat.

Funcionarà de manera complementària a l’edifici del Vapor Gran on actualment hi ha diversos serveis de l’àrea de promoció econòmica. A falta d’acabar de perfilar els serveis que se situaran a un lloc i l’altre, la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, ha explicat aquest divendres que la idea és que a la Masia Els Bellots aquests serveis estiguin més enfocats a la indústria.

Així, el nou centre oferirà a empreses i entitats espais per a coworking, trobades, promoció i intercanvi de coneixement, conferències, xerrades, i presentacions de productes. Quant a serveis, s’hi oferirà formació especialitzada, assessorament sobre l’accés a subvencions i l’atracció d’inversors industrials, entre altres, amb un servei específic per fomentar la interrelació entre les associacions de polígons de la ciutat.

La rehabilitació de la Masia Els Bellots forma part del programa de modernització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAES) de Terrassa. Les obres de reforma van començar la primavera de l’any 2021 i han comptat amb una inversió total d’1,9 milions d’euros, sufragats en part per una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor d’1,5 milions d’euros.