Les pel·lícules dels Oscars, al Cinema Catalunya

Del 10 al 16 de març podràs veure els films amb més nominacions de la gala del pròxim diumenge

LaTorre
07 de març del 2023
La cerimònia dels Oscars  serà aquest diumenge.
La cerimònia dels Oscars serà aquest diumenge. | Europa Press
La nit de diumenge 12 de març se celebra la gala dels Oscars a Hollywood on s'entregaran les famoses estatuetes a les millors pel·lícules de l'any. El Cinema Catalunya se suma a la festa amb la celebració de la segona edició de The Oscar’s Week. 

Així doncs, del 10 al 16 de març podràs veure alguns dels films amb més nominacions a la sala situada al carrer de Sant Pere de Terrassa. En total s'ofereixen sis films entre els quals, els dos principals favorits en la categoria de Millor Pel·lícula: Los Fabelman, amb set nominacions, és l’entrenyable pel·lícula autobiogràfica d’Steven Spielberg, i Todo a la vez en todas partes, que compta amb 11 nominacions.

La programació especial dedicada als Oscars també continuarà programant el film guanyador de la Palma d’Or de Cannes, nominat en tres categories dels Oscars. Es tracta d’El triángulo de la tristeza, del suec Ruben Ostlund, que exposa una història plena de sarcasme i moments còmics amb un missatge carregat de crítica social.

Una altra proposta interessant serà Ellas hablan, una cinta de temàtica feminista dirigida per Sarah Polley, que compta amb dues nominacions i que coincidirà amb la setmana posterior del 8-M.

Completen l’oferta d’aquesta cartellera especial la polonesa EO, nominada en l’apartat de Millor Pel·lícula Internacional, així com el clàssic musical Fama, que en l’edició dels premis Oscar del 1981 va ser nominada en 6 categories i es va acabar emportant dues estatuetes daurades.

La cartellera dels Oscars

Com sempre, el Cinema Catalunya programarà sessions en versió doblada, així com també en versió original subtitulada. 
  • Los Fabelman: Divendres, dissabte i dijous a les 16.30 h i a les 19.00 h. Diumenge a les 16.30 h i a les 19.00 h (aquesta segona amb VOSE) i dimecres a les 16.45 h. 
    19.00
  • Ellas hablana: Divendres a les 22.15 h amb VOSE, dissabtes a les 19.25 h, diumenge a les 16.50 h, dimecres a les 19.40 h amb VOSE i dijous a les 22.15 h. 
  • Todo a la vez en todas partes: Divendres a les 19.25 h, dissabte a les 21.35 h, diumenge a les 19.25 h amb VOSE i dijous a les 19.25 h. 
  • El triángulo de la tristeza: Dijous a les 21.50 amb VOSE i dissabte i dijous a les 21.50 h. 
  • EO: divendres i dissabte a les 17 h, dimecres a les 17.30 i dijous a les 17.10 h. 
  • Musical Fama: dimecres a les 19.30. Es projectarà dins les activitats del festival de Dansa Metropolitana. Un visionat que, per cert, es farà en unes condicions especials, ja que es projectarà en format de 35mm., en versió doblada i al preu habitual de les sessions de La Filmoteca, amb entrades a 3,60 euros.